Markt-Termine

2024

2025

Mittelaltermärkte, historische Feste und Fantasy-Festivals

Im Mittelalterkalendarium mittelalterkalender.info finden Sie jährlich weit über 1000 historische Märkte und Feste - egal ob Mittelaltermarkt, Ritterfest, Fantasy Festival, Steampunk, Piratenfest oder Hansefest. Nutzen Sie die übersichtliche Sortierung nach neuesten Einträgen, nach Datum, nach Ort, nach Bundesland, nach Postleitzahl oder einfach die Suche. Sie sind unterwegs und möchten etwas erleben? Nutzen Sie unsere App mit Umkreissuche von ihrem Standort.  

Exkursia - Ausflugstipps und Ausflugsziele in Deutschland

Die nächsten Termine:

Vikingfest

18.05.2024 bis 20.05.2024

Met Pinksteren is het weer zover: van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei strijken er honderden Vikingen in het preHistorisch Dorp neer. Het is tijd voor Vikingfest! Handelaren, vechters, ambachtslieden, vertellers, muzikanten en zelfs complete Vikinggezinnen, je ontmoet ze dit weekend allemaal.

Een bezoek aan Vikingfest is een onderdompeling in de tijd van zo’n 1300 jaar geleden, in de vroege middeleeuwen. Je loopt dit pinksterweekend dan ook overal in het preHistorisch Dorp Vikingen tegen het lijf. Van stoere vechters die in een grote show de strijd met elkaar aangaan tot ambachtslieden en handelaren die hun waar aanbieden op de Vikingmarkt. Maak je klaar voor een avontuurlijk weekend vol historie!

De Vikingmarkt in het preHistorisch Dorp is verdeeld over het gehele museum. In hoeves en boerderijen, op de velden en langs de paden: overal tref je Vikingen die hun bijzondere waar verkopen.

Kaarten kosten € 16,50 in online de voorverkoop. Vanaf 18 mei zijn kaarten aan de kassa en online verkrijgbaar voor € 18,50, zolang de voorraad strekt. Museumkaarthouders betalen een toeslag van € 6,-, kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is verplicht.

Keine Angabe

Weitere Termine für die nächste Zeit anzeigen...